Even voorstellen… Jan Visser

In de rubriek ‘Even voorstellen’ laten we een aantal betrokkenen bij CDA Leudal aan het woord. Waarom? Omdat we jullie graag laten zien welke personen er achter onze partij zitten. Wat vinden de mensen die het beleid vormgeven, uitdragen en uitvoeren bij CDA Leudal belangrijk? Waar staan ze voor? De betrokkenen bepalen de identiteit van de partij én zijn de kracht van CDA Leudal. Tijd voor een kijkje achter de schermen!

Deze week stellen wij u graag voor aan Jan Visser, onze nummer 10 op de lijst!

Vertel eens iets over jezelf:
“Mijn naam is Jan Visser. Ik ben getrouwd met Rina en heb twee dochters en een zoon. Ik omschrijf mezelf als een positief persoon die geniet van bourgondische gezelligheid en daarbij ook graag sport uitoefent. In 1983 zijn we verhuisd vanuit Kockengen naar het mooie Kelpen-Oler om daar een Melkveebedrijf te starten. Nu ben ik al ruim 25 jaar zelfstandig ondernemer op een mooi gemengd jongvee-opfok/akkerbedrijf. Daarnaast ben ik ook nog actief op verschillende andere vlakken: Voorzitter bij St. Bronsgroen Natuurbeheer, Adviseur bij Plattelandscoöperatie PMCP, Ledenraadslid bij Natuurrijk Limburg en de Rabobank Weert en omstreken. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met golf, voetbal, tennis en onze buurt ”de Heykrekels’.”

Waarom CDA?
“Toen een collega mij vroeg om me aan te sluiten bij het CDA, heb ik het verkiezingsprogramma goed doorgenomen. Een programma dat bij me past. Mooi om te zien dat het CDA nieuwe koersen wil inzetten en jongere mensen op de lijst heeft. Ik zet me graag in voor het verenigingsleven en de leefbaarheid van de dorpskernen. Andere punten die ik belangrijk vind zijn o.a. fatsoenlijk internet, goede wegen en goed openbaar vervoer. Allemaal punten die er mede voor kunnen zorgen dat de jeugd hier blijft wonen.”

Waar sta je voor en wat wil jij de stemmer nog meegeven?
“Mijn motto is: ‘Doe je best en de rest komt vanzelf!’ Ik vind daarnaast dat je krachten moet bundelen. Juist door samen te werken kunnen we zaken verbeteren en naar een hoger niveau tillen. Uiteindelijk is dat wat we allemaal willen: resultaat boeken! Ik wil de stemmers meegeven dat het verstandig is je te verdiepen in de verkiezingsprogramma’s van de partijen. Kies een partij die bij je past, die de punten aanpakt die jou raken en dat kan alleen als jij je enigszins verdiept in waar de partijen voor staan.”